Nu de zonnebloemen groter worden en zelf op sommige plekken al knoppen vormen en Midzomer super zonnig en mooi is verlopen, willen we graag het hele zomerprogramma aanbieden. Het zomerprogramma begint op 13 juli en eindigt met een Eat and Meet Music op zondag 25 augustus.

 

Het volledige programma zal ook komende week bij iedereen in de bus vallen. Bewaar deze goed en hang het op want het is een mooi programma van 6 weken lang.

Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen en als entree wordt een vrije gift gevraagd! Doe vooral allemaal mee om van een zomers Mariënheem te genieten.

Muziek op zondag. Muziek in een sfeervolle zomerse aankleding met ontmoeting voor iedereen. Iedere zondag is er een inloop om 10.30 met een kopje koffie of thee en is er muziek van 11.00 tot 12.00 uur in de kerk in Mariënheem. We vragen van iedereen een vrije gift.

Het zijn de volgende muzikanten die voor het nodige plezier zorgen: 

14 juli - Het Mannenkoor Germania uit Heeten zorgt voor sfeervol zomerse klanken en meezingnummers.
21 juli - Simon Koopman (piano) en Inge Doeleman (zang), beide studeren ze aan het voortgezet onderwijs en zijn ze lid van de bigband van het Meander College. Ze verzorgen vakantiemuziek met onder andere "I can't make you love me" van Bonnie Raitt en "Mag ik dan bij jou" van Claudia de Breij.
28 juli - Marvelous is het duo Marleen Rodijk (Mariënheem) en Mariëlle Verhoef (Luttenberg). Samen brengen ze leuke covers en luisterliedjes ten gehore.
4 augustus - Organist Caspar Rodijk uit Mariënheem met orgelspel en een demonstratie over het orgel.
11 augustus - Echoes of the Heart met verfrissende meerstemmigheid in het optreden.
18 augustus - Mia Kogelman, klarinettist (Mariënheem) en Laura Troost, pianist (Rijssen) spelen klassieke stukken van onder andere C. Debussy, A. Mozart en J.Brahms
25 augustus - Met als afsluiting van het zomerprogramma Eat and Meet Music

  1. Viering in het bos/kapel van 10.30 tot 11.30
  2. Brunch van 11.30 tot 13.30

met muziekhandel Droog met Herman Koenjer uit Mariënheem

en activiteit voor kinderen

Wandeling met gids. Naast dit muziekspektakel is er iedere woensdagmiddag om 14.00 een gelegenheid om met een gids door de sfeervolle bloemenzee van Mariënheem te wandelen, waarin we ook stil staan bij hoe wij samen zo Mariënheem zijn geworden en blijven. Na het wandelen drinken we samen een kopje koffie.

Het startpunt is Nijverdalseweg 32 (achter de kerk).

17 juli - Wandelen met gids Ben Groote Schaarsberg
24 juli - Wandelen met gids Harry Bloo en Ben Groote Schaarsberg
31 juli - Wandelen met gids Herman Baack
7 augustus - Wandelen met gids Johan Schrijver
14 augustus - Wandelen met de gidsen van de rolwandelclub; Diny Schrijver, Annie Achterhoek en Ine Huis in ‘t Veld
21 augustus - Wandelen met gids Ed Penninks

Workshop creatief met bloemen.

Maak een mooi bloemstuk waarvoor alle materialen klaar liggen voor u. Samen bezig zijn met bloemen geeft plezier met elkaar.  Iedereen mag deelnemen en een bloemstukje maken voor jezelf of voor een ander of om gewoon ergens neer te zetten in Mariënheem. Je kunt creatief met bloemen zijn op zaterdag 13 juli en/of op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur.  Wel is het zeer fijn wanneer we weten hoeveel mensen er komen dus opgeven is zeer wenselijk. Dit kun je doen bij Suze Hagen (0657802609) of Monique Schrijver (0620475236).

Verhaal, schilderen en muziek. Tijdens de WMO ochtend (de dinsdagmorgen groep in de Schalm) zullen we samen aan het werk gaan met verhalen om te zetten in schilderwerk en muziek.

Wil je iets betekenen  op welke manier dan ook?  Laat het ons weten wanneer je iets wil doen! 

Wil je dit programma financieel ondersteunen dan kan dat op banknummer: NL98 RABO 0142979589  onder vermelding van Samen Leefbaar Mariënheem, zomer 2019.

Contactgegevens

Marion Kogelman 06-18291938

August Holtmaat 06-40355006

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media