Op 26 september bezoekt de gemeenteraad Mariënheem om in gesprek te gaan met jou, als inwoner en/of ondernemer. Wat leeft er in jouw kern, waar ben je trots op, wat wil je graag veranderd zien. Laat het horen en zien. Locatie: De Schalm.

 
Drie jaar geleden was de raad op pad in Mariënheem en konden inwoners pitchen (in 2 minuten aangeven waar je aandacht voor wilt vragen). Bijvoorbeeld Stichting ’t As-Spel over een beter sportklimaat, diverse pitches gingen over de N35 en verkeersveiligheid, de projectgroep ‘geloven’ over het inhoudelijk en financieel gezond houden van het kerkgebouw, een andere wens was om een kroeg in Mariënheem te realiseren en inmiddels is Mariënheem een skatebaan rijker.


Op 26 september bezoekt de gemeenteraad Mariënheem opnieuw. De opzet is deze keer iets anders. Inwoners uit Mariënheem gaan Met de raad op pad door Mariënheem, waarbij de raad graag in gesprek wil met jou als inwoner/ondernemer. Wat wil je graag laten zien, wat houdt je bezig, heb je een onderwerp waar je aandacht voor wilt vragen, het kan allemaal. Dit doen we na de rondgang in de Schalm. Op deze avond zijn er ook medewerkers van de gemeente Raalte aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan Beheer en Onderhoud, Sociaal Domein en Verkeer.


Na deze avond gaan we samen kijken of en hoe we jou verder kunnen helpen. In de MIK, die na de vakantie verschijnt, geven we verdere informatie over deze avond. Als je nu al een idee hebt voor de rondgang dan kun je dat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media