Creatief met bloemen

Afgelopen weken is Marienheem al opgefleurd met bloembakken en het planten van zonnebloemen. In het parochiebos zijn ook bloembakken geplaatst met zonnebloemen en hortensia’s.  

Het zomerprogramma 2019;  Zaaien, oogsten en ontmoeten, is zaterdag 13 juli definitief begonnen met een workshop, ‘ Creatief met bloemen’.

Eerst moest achter in de kerk nog ruimte gemaakt worden voor het ontmoeten. De achterste banken werden verwijderd.

‘s Morgens werd  begonnen met het maken van bloemstukken, die de komende tijd, tijdens het zomerprogramma in de kerk blijven staan.

Om 2 uur werd begonnen met het programma; ‘Creatief met bloemen’. 15 personen waren hier heel enthousiast mee bezig. Het resultaat was heel mooi. Ieder ging trots naar huis met de gemaakte bloemstukken.

Muziek op zondag met Mannenkoor Germania uit Heeten.

Zondag 14 juli, 11 uur trad het mannenkoor op in de kerk van Marienheem.  Ze hebben een heel groot repertoire  aan liederen en de akoestiek is heel goed. De kerk was goed gevuld en allen luisterden aandachtig naar het prachtige koor. Marion Ruiter, dirigente van het koor, zong ook solo enkele liedjes, die bij sommige mensen een kippenvelmoment teweegbracht.

August Holtmaat bedankte het koor voor het mooie optreden.Het hele koor werd een bloemetje aangeboden door  de organisatie.

Foto’s van dit programma klik HIER.

 Wilt U meer weten over dit mannenkoor  ga dan naar de website van Germania.

Deel dit via social media