De 4e editie van het Open Jeu de Boules Toernooi Mariënheem was op zaterdag 13 juli 2019 en was weer een groot succes! Ook de weergoden werkten perfect mee en met een stralende zomerzon was het goed vertoeven in en rondom de Corona en uiteraard bij de Jeu de boulebaan.

Het Open Jeu de Boules toernooi Mariënheem was een week verplaatst i.v.m. de zwarte cross waar uiteraard ook veel Mariënhemers naar toe zullen gaan (een mooi verslag van de zwarte cross is te zien op tv Gelderland.) De start van het toernooi vandaag was om 14:30 uur. Deelnemen kon met een team van (minimaal) 3 personen. Opgeven was op de dag zelf niet meer mogelijk want al weken van te voren was dit toernooi al volgeboekt.

Jeu de Boules toernooi is dus weer op de 1e zaterdag van de schoolvakanties en dit moet eigenlijk ook zo blijven, het was weer een gezellige boel en voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd. Er ontbrak nergens iets aan: alles was er, van Puck’s ijs tot koele drankjes en eten.

De leiding was ook voor deze 4e editie weer in vakkundige handen van Bertus Holtmaat. Met meten en weten weet Bertus het altijd weer te fiksen om ook dit toernooi weer tot een goed einde te brengen.

Het niveau was ook dit jaar weer bijzonder hoog, de winnaars van de derde editie (Tom Rijsemus, Niek Ellenbroek en Wilfried Kloosterman) deden ook dit jaar weer mee maar konden deze ook weer als winnaar dan de jeu de boule baan stappen?

Uitslag 4e editie Na een spannende finale hebben gewonnen: Rob, Belinda, Hans, Evelyn en Harry.

Hopelijk wordt deze middag nog jaren voortgezet.  Allemaal tot volgend jaar en een mooie vakantie.

Meer info kan men vinden op de Facebook pagina van de jeu de boule Mariënheem  HIER zijn de foto's te zien.

met dank aan Anique Pakkert

 

 

Deel dit via social media