De onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat tussen Raalte en Wierden zijn bijna afgerond. In plaats van 5 augustus, zal de aannemer BAM Infra BV de N35 op vrijdag 2 augustus vanaf 18.00 uur openstellen. 

Een mooie prestatie! Op dat tijdstip vertrekken de verkeersregelaars en zullen de hekken worden verwijderd. U kunt dan weer gebruik maken van zowel de parallelwegen als de hoofdrijbaan. Gedurende de avond zal BAM Infra BV de omleidingsborden en de tekstkarren in de regio afdraaien en/of verwijderen en de nog nodige acties verrichten zoals opruimen waar nodig of het afplakken van bewegwijzering ongedaan maken.

Het enige dat openstelling om 18.00 uur nog in de weg kan staan, zijn de weersomstandigheden. Dit tijdstip is dus onder voorbehoud.

Rijkswaterstaat en BAM Infra BV hebben voor en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden vele gesprekken/overleggen gevoerd met bewoners, bedrijven, wegbeheerders, hulpdiensten en andere organisaties aan/van/om het traject om hen te informeren en input te verkrijgen t.b.v. veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming. Wij willen u danken voor uw begrip, geduld, input en medewerking. Samen hebben we (aanstaande vrijdag) het beoogde resultaat bereikt: een verbeterde N35! 

Voor meer informatie over deze en andere onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat Oost-Nederland kunt u onze website raadplegen (www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl).

Deel dit via social media