ZAAIEN, OOGSTEN EN ONTMOETEN

Nu de zonnebloemen groot zijn en al op veel plekken volop in bloei staan, willen wij iedereen van harte uitnodigen om aan de activiteiten mee te doen.Het zomerprogramma is al flink van start gegaan met muziek op zondag, creatief met bloemen en wandeling op woensdagmiddag. Zo zorgen de wandelingen in Mariënheem ervoor dat mensen met andere ogen naar hun eigen dorp kijken. "Wat zie ik nu veel wat ik nog nooit eerder hebt gezien”, was de reactie van menig wandelaar.

Creatief met bloemen heeft op 13 juli gezorgd voor veel enthousiasme bij deelnemers. Het resultaat was bijzonder mooi. Iedereen ging met trots naar huis met de gemaakte bloemstukken voor henzelf of juist voor een ander.

Muziek op zondagen is ook succesvol. De aanwezigen waren verrast door de mooie muziek.

Wil je nog meer lezen of foto’s bekijken van de afgelopen weken? Ga dan naar www. marienheemonline.nl

Het mooie programma zal ook de komende weken nog door gaan.

Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen, wel wordt er om een kleine vrije gift gevraagd na afloop. Doe vooral allemaal mee om van een zomers Mariënheem te genieten.

Muziek op zondag. Muziek in een sfeervolle zomerse aankleding met ontmoeting voor iedereen. Iedere zondag is er een inloop om 10.30 met een kopje koffie of thee en is er muziek van 11.00 tot 12.00 uur in de kerk in Mariënheem. Na afloop is er ruimte voor een vrije gift.

De volgende muzikanten zullen voor het nodige plezier zorgen: 

 

11augustus

Echoes of the Heart met verfrissende meerstemmigheid in het optreden.

18augustus

Mia Kogelman, klarinettist (Mariënheem) en Laura Troost, pianist (Rijssen) spelen klassieke stukken van onder andere A. Mozart, C. Saint-Saëns en A. Piazzolla.

25augustus

Met als afsluiting van het zomerprogramma Eat and Meet Music

1. Viering in het bos/kapel van 10.30 tot 11.30

2. Brunch van 11.30 tot 13.30

met muziekhandel Droog met Herman Koenjer uit Mariënheem

en activiteit voor kinderen


Wandeling met gids. Naast dit muziekspektakel is er iedere woensdagmiddag om 14.00 een gelegenheid om met een gids door de sfeervolle bloemenzee van Mariënheem te wandelen. Hierin staan we ook stil bij hoe wij samen zo Mariënheem zijn geworden en blijven. Na het wandelen drinken we samen een kopje koffie.  

Het startpunt is Nijverdalseweg 32 (achter de kerk).

7 augustus

Wandelen met gids Johan Schrijver

14 augustus

Wandelen met de gidsen van de rolwandelclub; Diny Schrijver, Annie Achterhoek en Ine Huis in ‘t Veld

21 augustus

Wandelen met gids Ed Penninks

 

Workshop creatief met bloemen.

Maak een mooi bloemstuk waarvoor alle materialen klaar liggen voor u. Samen bezig zijn met bloemen geeft plezier met elkaar. Iedereen mag deelnemen en een bloemstukje maken voor jezelf of voor een ander of om gewoon ergens neer te zetten in Mariënheem. Dit kan op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur. Wel is het zeer fijn wanneer we weten hoeveel mensen er komen, dus opgeven is zeer wenselijk. Dit kun je doen bij Suze Hagen (0657802609) of Monique Schrijver (0620475236).creatief met bloemen 04 20190715 2095101657

Eat and Meet Music op zondag 25 augustus ’19

Deze dag is de afsluiting van het programma zaaien, oogsten en ontmoeten. Dit vieren wij grootst met elkaar door samen te starten met een viering om 10.30 uur (bij goed weer buiten). Aansluitend is er een brunch van 11.30 tot 13.30 met gezellige muzikale klanken van Muziekhandel Droog, enkele bekende Mariënhemers en een activiteit voor kinderen. Ook voor deze activiteit is het zeer fijn wanneer we weten hoeveel mensen er komen, dus opgeven is zeer wenselijk. Dit kun je doen bij Diny Schrijver tel. 0683261300 (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Paulien Alferink tel. 0618395584 (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Contactgegevens voor vragen of meer informatie:

Marion Kogelman 06-18291938

August Holtmaat 06-40355006

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen Leefbaar Marienheem

 

Deel dit via social media