Zingen is goed voor de weerstand, werkt stress verlagend en maakt blij! Zing je dan ook nog met een super enthousiaste club? Dan is het lijstje compleet. Dus… Waar wacht je nog op? Ontdek jouw zangtalent en zing mee met Gospelkoor Freedom.

 

Wij zijn een kleine groep, maar met veel power! Van swingende gospels en herkenbare popnummers tot ingetogen ballads, Freedom heeft een uitgebreid repertoire. You raise me up, Oh happy day, Hallelujah, heerlijke nummers om te zingen. Onze naam ‘Freedom’ past bij ons. We zijn wie we zijn, onze muziek vertelt een verhaal en samen hebben we een grote passie; zingen.

Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in het Annahuis, de Plas 8 in Raalte. Woensdag 23 oktober hebben we een open repetitie. Loop gezellig even binnen om te luisteren of zing lekker mee.

Wil je meer weten of kom je liever een andere keer? Stuur onze voorzitter Mariëlle Booijink even een appje of bel haar op 06-50512780. Ze vind het leuk als je contact op neemt. Bekijk ook onze website: www.freedomraalte.nl of ga naar onze Facebookpagina.

Zien we je de 23ste? Tot dan!

Gospelkoor Freedom

Met vriendelijke groet,

Mariëlle Booijink

Voorzitter Gospelkoor Freedom

Deel dit via social media