Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Omdat we steeds ouder worden, gaat het om steeds meer mensen. Dat betekent dat we steeds vaker te maken krijgen met mensen met dementie. Daarom biedt de gemeente Raalte in samenwerking met Evenmens Raalte een training ‘GOED omgaan met dementie’ aan.

De training is interessant voor inwoners van de gemeente Raalte die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus. De training wordt gegeven op:

 
10 februari 2020 van 13.30 uur – 16.00 uur
Mariënheem De Schalm
Nijverdalseweg 30, 8106 AD Marienheem

In de gratis training ‘GOED omgaan met dementie’ leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie. Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek. De training helpt je om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er beter mee om te gaan.

Wil je graag weten hoe je contact maakt met mensen met dementie? Zet deze datum dus alvast in jouw agenda. Weet je zeker dat je komt? Dan kun je jezelf direct aanmelden via http://evenmens.nl/omgaanmetdementie-Raalte/ of door te bellen naar 0572-820997. De inschrijving kan tot twee weken voor de genoemde datum!

Deel dit via social media