50  Jaar volleybalclub Vocluma

Onder zeer grote belangstelling was zaterdag middag de receptie ter gelegenheid van het 50 jaar jublileum van de volleybalclub Vocluma Mariënheem

Na de koffie en de eerste versnapering  was de opening door voorzitter Jolanda van der Vegte  die in vogelvlucht 50 jaar aan het voetlicht bracht, met anekdotes uit het verleden en heden.

Ook komt er een club van 100 waar iedereen zich kan voor inschrijven tegen een jaarlijks bedrag die dan weer kan besteed worden door de volleybalclub

Ook Wethouder Dennis Melenhorst sprak een dankwoordje uit naar de vereniging en wenste deze ook voor de komende 50 jaar veel plezier en een goede toekomst.

Dan was het hoogtepunt de opening van het nieuwe onderkomen  die uitzicht bied over de  sportzaal en waar het bestuur de gasten kunnen worden ontvangen.

Ook werden de vele vrijwilligers bedankt voor het vele werk en een groot applaus was er voor Tonnie Alferink de hele planning voor haar rekening heeft genomen om dit onder komen tot een mooi ruimte te maken.

Tot laatste dag is er nog hard gewerkt om dit tot een mooi resultaat te maken de deuren afhangen  en het schilderwerk was tot voor 24 uur voor de opening nog een heel karwei.

50 jaar vocluma from Harrie Huisman on Vimeo.

Foto’s zijn H I E R  te zien Video door Harrie Huisman en Peter Bruggemen

Complete Fotoalbum op de BEELDBBANK van Marienheem

 

 

Deel dit via social media