Gisteravond hebben wij een nieuwsbericht de deur uit gedaan naar al onze (kader)leden. Een deel van deze nieuwsbrief is ook relevant voor ouders en kinderen die geen lid zijn van onze vereniging. Vanuit de gemeente is namelijk het verzoek gekomen om ook onze sportvelden te sluiten voor (grote) groepen. Hierdoor zijn de velden ook gesloten voor kinderen die hierop willen voetballen. 

 

"Het coronavirus heeft veel invloed op onze samenleving en daardoor ook op onze vereniging. Als S.V. Mariënheem volgen wij alle richtlijnen van het RIVM en andere instanties op en zijn wij ook genoodzaakt om maatregelen te treffen. Wij willen jullie middels deze mail op de hoogte brengen van een aantal genomen maatregelen. 

Het is inmiddels bekend dat alle sportclubs tot en met 6 april gesloten dienen te blijven vanwege het coronavirus. Dit geldt dus ook voor S.V. Marienheem. Het sportpark is inmiddels volledig gesloten. Dat wil zeggen dat ’t Asspel en de kantine gesloten zijn. Daarnaast is er ook een verzoek gekomen vanuit de gemeente om de sportvelden te sluiten. Dat wil zeggen dat er niet meer gevoetbald mag worden op onze velden. We zien de laatste dagen veel spelende kinderen op ons sportpark, maar het wordt afgeraden om in (grote) groepen bij elkaar te komen. Dat wil ook zeggen om te voetballen op onze velden. We willen ouders dan ook verzoeken om kind(eren) niet meer te laten spelen op de velden bij S.V. Mariënheem totdat hier weer toestemming voor is."

Voor meer info: http://www.svmarienheem.nl/nieuws/1701-maatregelen-n-a-v-corona-virus.html

Deel dit via social media