‘Wat is de werking van bepaalde middelen?’ ‘Ik zou graag wat minder alcohol willen drinken, wat kan ik doen?’ ‘Hoeveel uur per dag gamen is eigenlijk normaal voor een kind?’ ‘Ik maak me zorgen over het alcoholgebruik van mijn partner. Welke hulp bieden jullie?’ ‘Hoe kom ik erachter of iemand gebruikt?’ Zo maar wat vragen die u kunt hebben op het gebied van o.a. alcohol- en middelengebruik, gokken en beeldschermgebruik.

 

Bij ons en collega’s kunt u terecht met allerlei vragen rondom deze en andere onderwerpen. Van vragen over de werking, effecten en risico’s van een middel tot opvoedingsvragen
of zorgen over jezelf of naasten. Daarnaast kunnen wij met u of anderen in gesprek gaan over uw eigen gedrag of dat van anderen om inzicht te geven en zo nodig te werken aan gedragsverandering.

Naast individuele gesprekken, verzorgen wij, preventiewerkers van Tactus Verslavingszorg, ook voorlichtingen over onder andere social media/ gamen, alcohol en drugs. Verder zijn we beschikbaar voor ondersteuning van professionals, die in hun werk te maken hebben met bovenstaande onderwerpen, voor consult en trainingen.
Heeft u vragen, neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we met u mee kunnen denken!

Met vriendelijke groeten,

Tactus Verslavingszorg
Evelien Meijer             Dirk Dijkgraaf
Preventiewerker          Preventiewerker
T 06 225 294 15          T 06 128 495 74
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.tactus.nl I 

Deel dit via social media