Pubquiztocht en bingo georganiseerd door Vocluma! Normaal staat eerste pinksterdag in het teken van het PIVO-toernooi. Omdat dit niet door kan gaan organiseert Vocluma dit jaar een pubquiztocht en een bingo.

 

We starten in de middag met de pubquiztocht. Een wandelroute van 5 kilometer door Marienheem, met inloop tussen 14:00 en 16:00 uur. De route start bij ‘t As-spel en is leuk voor jong en oud! Onderweg zullen er verschillende stops zijn. Het zal deze middag mogelijk zijn om koffie, thee en ranja te kopen. Pinnen is niet mogelijk.

Om 18:30 uur starten we met de bingo. Via de Facebookpagina van Vocluma Mariënheem kunnen jullie middels een livestream met ons meekijken. De bingo heeft een andere vorm dan het traditionele spel! Dankzij onze sponsoren zijn er deze avond leuke prijzen te winnen!

Wil jij meedoen met (een van) onze activiteiten? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bingo kaarten kunnen eerste pinksterdag opgehaald worden tussen 14:00 en 17:00 uur.

Deel dit via social media