Vol energie waren we bezig met de voorbereidingen om weer een mooie show voor jullie allemaal neer te zetten en toen kwam er op 12 november een persconferentie… Die hakte er stevig in.

 

De regels voor de theaters zijn niet gewijzigd en maken de shows mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Tegelijk zitten we allemaal wel in een ernstige situatie waar we alleen uit kunnen komen als we naast het volgen van de landelijke regels verstandige keuzes maken.

Dat heeft ons ertoe geleid om te beslissen dat de shows van SintShowPaleis dit jaar opnieuw niet door zullen gaan. Wij vinden dat heel erg jammer en zijn ons er terdege van bewust dat we hiermee heel veel mensen, inclusief onszelf, teleurstellen. Toch denken wij dat dit de enige juiste keuze is op dit moment en onder deze omstandigheden.

De gekochte kaartjes gaan we uiteraard terugnemen en het betaalde bedrag terugbetalen. Geeft u ons alstublieft even de tijd om dit op een goede manier te organiseren. Zowel voor de online aangeschafte kaarten als de kaarten die bij Schulten Lederwaren zijn bemachtigd. Houdt onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

We hopen jullie allemaal op een ander moment onder een beter gesternte in het Hoftheater weer te zien.

Het bestuur van SintShowPaleis

Deel dit via social media