Op 11 november hadden we een succesvolle, inspirerende avond. Het programma voor Kerst staat inmiddels in grote lijnen klaar: 19 december wordt een dag met activiteiten voor jong en oud in de sfeer van Kerst.

 

Op 19 december beginnen we rond 14:00 uur met een echte Kerstmarkt en sluiten we af met Marrie Christmas Party 2.0!

De komende periode zetten we samen ons dorp weer in het licht van de berkenboompjes en brengen we het Parochiebos en het Kabouterbos in Kerstsfeer. Ook kleden we de Kerk mooi aan voor een concert, het Kindje wiegen en diverse vieringen.

Volgende bijeenkomst op 24 november

Omdat de maatregelen nu zijn aangescherpt is het lastig om nog weer op korte termijn een bijeenkomst te plannen. We overleggen veel via de groepsapp en treffen elkaar online op 24 november om 20.00 uur. Mocht je iets willen betekenen?  Er is altijd heel veel te doen, laat het dan weten.

Bijdragen

Wil je een steentje bijdragen door geld te sponsoren? Ook dat is van harte welkom. Dit kan op door geld over te maken op NL98RABO0142979589 ten name van Plaatselijk Belang / werkgroep Samen Leefbaar Mariënheem.

Voor vragen kun je contact opnemen met:

  • Marion Kogelman: 06 18291938
  • August Holtmaat: 06 40355006

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard zijn we van alle maatregelen en corona afhankelijk maar we gaan uit van het positieve. Via Facebook en MIK/Mariënheem Online is goed te volgen waar iedereen mee bezig is.

Deel dit via social media