We waren zeer succesvol op weg met vele vrijwilligers om dit jaar een mooi programma neer te zetten. Het Coronavirus gooit wat roet in het eten. We kunnen niet meer alles zoals we hadden bedacht organiseren. Wel zal er nog zeker een en ander te doen zijn op 19 december. We zullen ook gaan zorgen voor een sfeervol aangeklede kerk en parochiebos rondom en tijdens de Kerstdagen.

 

Dinsdagavond 30 november zullen we samen besluiten wat wel haalbaar is aan activiteiten en vieringen. We komen dus zekers nog bij jullie terug met het programma. Wil je aansluiten of heb je een alternatief creatief idee om met elkaar te doen? Laat het vooral weten. We zitten online in overleg.

En we hebben al een mooi sfeervol aangekleed dorp. De straten raken steeds meer gevuld met prachtige berkenboompjes.

Volgende bijeenkomst op 30 november om 18.30 uur, online!

Mocht je iets willen betekenen?  Er is altijd heel veel te doen, laat het dan vooral weten.

Bijdragen

Wil je een steentje bijdragen door geld te sponsoren? Ook dat is van harte welkom. Dit kan door geld over te maken op NL98RABO0142979589 ten name van Plaatselijk Belang / werkgroep Samen Leefbaar Mariënheem.

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Marion Kogelman: 06 18291938 August Holtmaat: 06 40355006

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard zijn we van alle maatregelen en corona afhankelijk maar we gaan uit van het positieve. Via Facebook en MIK/Mariënheem Online is goed te volgen waar iedereen mee bezig is.

Deel dit via social media