Per 1 januari kent de gemeente Raalte een nieuwe subsidie: Raalte Sportief en Gezond. Deze subsidie is gericht op gezondheid bevorderende activiteiten die raakvlakken hebben met het Roalter Sportakkoord, Preventieakkoord of Raalte Gezond.

 
Een idee voor fitte inwoners?
Hebben jullie een nieuw idee om inwoners van 0-100 jaar met plezier en zonder beperking in beweging te brengen? Ambities om gezond gedrag te bevorderen en het tegengaan van roken, alcoholgebruik of overgewicht? Draagt jullie initiatief bij aan fitte en gezonde inwoners? Vraag dan een subsidie aan die kan oplopen tot €5.000 (bereik van 1-3 dorpen) of €10.000 (gemeente breed effect).

De exacte subsidiekaders lees je in hoofdstuk 8.1 van de gemeentelijke subsidieregeling en het digitale aanvraagformulier vul je in op de gemeentelijke website.

Stuur vóór 1 maart je subsidieaanvraag in!
De subsidie kan het hele jaar worden ingediend en aanvragen worden 4 keer per jaar beoordeeld. Verstrekking van subsidie vindt plaats op volgorde van ontvangst van complete aanvragen, totdat het vastgestelde subsidieplafond is bereikt. Let op: de deadline voor het eerste beoordelingsmoment is al op 1 maart aanstaande!

Heb je een idee of willen jullie een initiatief uitrollen en heb je ondersteuning nodig bij de aanvraag of het uitwerken van jullie plan? Neem dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij helpen jullie graag verder!

Deel dit via social media