Het terrein is weer fraai opgetuigd en aangekleed, Midzomerradio heeft al warm gedraaid, de kermis lonkt al met gezellige geluiden. Dan opent buurtschap Linderte deze 2022-editie van Midzomerfeest Mariënheem officieel: met een puike folkloristische dans met kratten en flesjes aangevoerd door mannen met plantaardige pompons!

Mister Marrie himself was er ook om jong en oud te entertainen en in toom te houden. Tijdens de Grote Megaspelshow , waar maar liefst 39 teams aan meededen, was de zaal echter serieus en geconcentreerd bezig getuige ook de foto's. Onder andere kraakten de deelnemers hun hersens met rebussen om liedjes te raden, hopelijk niet letterlijk hersens kraken met baksteen op baksteen af door de teamcaptains, weer gezamenlijk met de digitale quiz via Quistud. Daarna gaat het brein een tandje lager en de feeststemming wordt een aantal tandjes hoger gezet: muziek aan en los gaan!

Het bleef nog tot in de kleine uurtjes gezellig in ons weer prachtig versierde dorpje. Kijk ook eens op facebook voor straatversieringen en de laatste tips. Morgen weer een prachtig programma en natuurlijk een bult gezelligheid!

Deel dit via social media