Sommigen hebben het gisteren – of vannacht- nogal laat gemaakt, desondanks is de tent weer mooi vol voor de Midzomerbrunch met fijne muziek om mee wakker te worden door het Rocktail duo. Voor wat extra frisheid scharrelt Mien de Poetsvrouw rond met plumeau en emmer. Als dan de ogen weer een beetje uitgewassen zijn kunnen de aanwezigen genieten van optredens van de Assendorper Dansmariekes met zwaaiende rokjes en mooie mime. De hersens moeten weer op actief om te raden ‘wie van de drie’ is de echte Jan Smeekens of Juf Thea! En echt, de echte zit er bij, bekijk de foto's maar!

Ondertussen zijn buiten de beentjes alweer flink actief met het Midzomervoetbal! Zo fanatiek als er gister gefeest werd, zo fanatiek wordt er nu balletje getrapt! En dat terwijl ook het weer behoorlijk Midzomert met veel zon, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Petje af! Of nee, petje op tegen de zon, smeren èn drinken natuurlijk. De bar is weer open en op de terrassen is het goed toeven. Ondertussen is er voor de kleintjes clown Okidoki en voor de grotere kinderen een mooie zeskamp met uitdagende hindernissen, en ook de kermis draait weer op volle toeren. De botsauto’s, de zweefmolen, touwtjetrekken en de suikerspinkraam, ze zijn allemaal weer paraat.

Na de middag is er dan de Midzomerbingo waarvoor weer de volle concentratie vereist is. Nadien een potje muziek om het brein weer even op een lager tandje tot rust te laten komen en ons voor te bereiden op de feestavond! Die is helemaal uitverkocht dus gezellig zal het zeker weer worden!

 

 

Deel dit via social media