Na de warming-up op het terras ging de feestavond van start met diverse performers die de zaal goed op z’n kop wisten te krijgen. Het was warm, druk en beregezellig in de tent. Alle soorten drank vloeiden rijkelijk, de bardienst had het er loeidruk mee en de muntverkoop draaide ook overuren. Aan wat leuk is komt nooit vroeg een eind dus de muziek ging nog lang door, het napraten en -borrelen nog langer en misschien duurde het bij deze of gene wat extra lang voor ze de thuisbasis weer bereikten doordat de fiets ietwat onwillig overeind bleek te blijven. Tip voor een mogelijk spelonderdeel volgend jaar: de 100 meter met-hek-fietsen?

Maar uiteindelijk keerde de rust toch weer in Mariënheem. Buiten was het inmiddels heerlijk afgekoeld en de wind had de jeugd-en-biergeuren uit de tent geblazen, zodat onze senioren fris konden kaarten: kruisjassen. Geen idee hoe dat moet?

Hier is een beschrijving zodat u volgend jaar mee kan doen! Ook was er een heuse tegelstoep gelegd in de tent voor het knikkertoernooi. Zowel van kaarten als knikkeren zijn enkele actiefoto's gemaakt! De brommertocht ging niet door omdat de regen roet in het eten gooide, voor de fietstocht meldden zich nog wel enkele bikkels.

De kermis draait weer en de weersomstandigheden zijn eigenlijk ideaal voor de Mega Record Show: mensen kunnen het hoofd koel houden bij het Stropdaszoepn en Bier Atten , hebben niet het zweet in de handen staan bij het Dildo Hangen en Armpje Drukken, krijgen met Frikandellen Eten wat warmte in de Buik die over de tafel geschoven is èn de make-up voor de Drag-queens loopt niet uit! Komt u ook kijken en aanmoedigen?

 

Fotoalbum deel 01 Fotoalbum deel 02

 

Deel dit via social media