Nu iedereen weer een beetje de ogen had uitgewreven en wakker was, de zon weer begon te schijnen en de laatmakers van gisteravond ook weer uit hun bed gerold waren, was het hoog tijd voor de Mega Record Show! Met nog wat nadorst van de vorige avond was het goed beginnen aan het StropdasZoepn. Rustig aan, want niet drinken of van tafel af moeten betekent stropdas doorknippen en af! Het onderdeel Biertje Atten kon dan heel wat sneller. Het DildoHangen moest dan weer in alle rust plaatsvinden, want dat vergde juist grote vasthoudendheid.

Wat de nodige tijd vergde was het zorgvuldig opschuren, insnoeren, opbinden, haren krullen, opmaken en wimpers plakken van de ter beschikking staande heren voor de Drag-queen Wedstrijd. Dan kon mooi ondertussen het Frikandellen Eten en Buikschuiven plaatsvinden beide met de nodige smeermiddelen.

Dan zijn de heren dames klaar voor hun ronde over de catwalk of ook wel rode loper in de tent!

Op frisse muziek naar keuze wiegen de herenheupen over de tafels, maken een draai om hun as, wuiven naar de enthousiast juichende menigte en stappen terug, dit alles op hoge hakken.

Daarna nog even drag-to-drag Armpje Drukken, de heren zijn werkelijk van alle markten thuis. Natuurlijk waren er ook andere heren en dames tegenstanders! Het Rode Kruis stond bij dit alles erbij en keek ernaar – ze waren paraat maar er zijn gelukkig geen armen of enkels gebroken! Alles gemist? Gelukkig hebben we weer prachtige foto's en kijk ook op facebook!

In de tent stegen de temperaturen weer flink, door de spanning en sensatie van de wedstrijden en de fraaie aanblikken. Buiten waait een fris windje waar de kinderen doorheen rennen om te genieten van de kermisattracties en suikerspin. Ook bij de hartige-hap-kramen liep men goed af en aan. Nog even nagenieten en midzomerfeestvibes opsnuiven tijdens de feestmiddag en -avond om op te kunnen teren tot volgend jaar!

Fotoalbum deel 01Fotoalbum deel 02  

Deel dit via social media