We zaten op de locatie bij de familie Solen met heerlijke hapjes en lekkere cake voor een gezellige terugblik op het programma van Hemelvaartsdag. Wanneer je dan met zo’n grote groep mensen bent is dit al een succes en feest op zichzelf. Het geeft veel saamhorigheid en er waren deze avond en tijdens dit programma mensen die elkaar beter hebben leren kennen. De groepsapp werkt daar enorm goed aan mee, want dan leer je gemakkelijk meer mensen kennen. Het Omnihuus had een presentatie gemaakt met foto’s, waardoor we heel mooi konden terugblikken op alles.

 

Het programma ‘Marienheem toont zijn kunsten’ was een goed en bondig programma. Het weer was fantastisch die dag. De locaties met ateliers hebben veel bezoekers getrokken en ook hebben veel mensen aan workshops mee gedaan. Een bezoeker wil een creatief activiteit van een workshop in een atelier gaan uitvoeren in het verzorgingscentrum. Mensen in de buurt en buiten Marienheem reageerden enthousiast en positief.

De samenwerking was super goed! De PR was positief en gewaardeerd vanuit verschillende groepen mensen. Het programma was goed zichtbaar in de krant van de Stentor en later in Sallands Weekblad. In Sallands weekblad stond het programma van Mariënheem als onderdeel van het totaal programma van Iktoon vanuit de gemeente Raalte.

Dit was mooi en helder.  De PR was voldoende en zorgvuldig.

 Vooruitblik winter 2022

We hebben met de groep aanwezigen ook gedeeld en gebrainstormd over een winter programma. Naar voren kwamen weer mooie ideeën zoals: verlichting met berkenboompjes behouden, een kerstmarkt, een activiteit vergelijkbaar als serious request van een aantal jaren geleden en een kabouterpad in Kerstsfeer.

Ideeën genoeg, of het allemaal ook gerealiseerd gaat worden dat moeten we weer samen doen. Met wie dan ook en vanuit welke werkgroep dan ook. Verbinding en samen iets neerzetten is het slogan; van, voor, door en met elkaar.

Graag willen we dan ook in een brainstormbijeenkomst verder tot concrete plannen komen. Deze avond hebben we gepland op 1 september om 19.00 uur. Echter willen we natuurlijk heel graag samen optrekken en laat het daarom vooral weten wanneer je concrete verbindingen in activiteiten ziet en wilt gaan uitvoeren. Hoe meer en hoe eerder, hoe beter. Dit alles nemen we dan op  1 september mee en kunnen we snel concrete stappen zetten met elkaar.

We hebben al een datum gepland voor de kerstmarkt. Dit zal plaatvinden op donderdag 15 december 2022 ergens in de eindmiddag/begin avond. Wil je iets doen op de markt, laat het dan) ook weten. Voor dit onderdeel kun je nu al terecht bij Karin Otten (0645080554 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Inge Kamphuis – Lorkeers  (06 29417001 of iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Deel dit via social media