Het was een warm welkom Palmpasenzondag 2 april  om 9.00  uur in de kerk in Mariënheem. De Palmpasenstokken kregen we uitgereikt met een lekker broodhaantje erop en een gewijd palmtakje. De kinderen vulden dit aan met eigen meegebrachte versiering van thuis, zoals een slinger van vruchtjes en chips.

 

En zo nam Annie Velderman onze voorganger van de viering ons mee in optocht naar voren. De uitleg van de Palmpasenstok kwam volop aan de orde. Voor de kinderen in eenvoudige in een boekje nog eens na te lezen thuis met papa en mama. Wil  je meer over weten over de Palmpasenstok? Hoe je met zo’n stok de goede week in handen hebt? Neem dan een kijkje op https://weetwatjeviert.nl/alle-feestdagen/palmpasen/

En zo was er voor jong en oud een mooi verzorgde viering met na afloop een zeer gezellig samen zijn met iets van de Palmpasenstok. Voor iedereen een kopje koffie, broodhaantje en gevuld eitje. Voor de kinderen een heerlijk glaasje fris. Wat een genot om zo samen te zitten en te praten en samen een dansje te maken met de Palmpasenstok.

Iedereen die heeft meegeholpen met deze viering, de voorgangers, zang, koster, groep mensen die zorgden voor de aankleding, de Schalm, de geschonken eieren van Pluimveebedrijf Velderman en vooral ook iedereen die aanwezig was. Want zo doen we het samen: van, voor, door en met  elkaar.

foto's klik HIER

 

Deel dit via social media