Hallo, ik stel mij graag even voor aan degene die me nog niet kent. Ik ben Brigit Trooster en werk bij Sportbedrijf Raalte. Eén van mijn werkzaamheden is dat ik buurtsportcoach ben voor Mariënheem. Dit betekent dat ik sportcontactpersoon en aanspreekpunt ben voor alle organisaties en inwoners van Mariënheem. Je kunt voor alle vragen over sport & bewegen bij me terecht. Hierbij moet je denken aan advies en ondersteuning bij subsidieaanvragen, financiën, vrijwilligers(opleidingen), ledenwerving en -behoud, nieuwe beweegactiviteiten en tips en informatie over het sportaanbod. Soms kan ik je zelf op weg helpen, soms verbind ik je met één van mijn collega’s of een andere contactpersoon. Ik heb een nauwe samenwerking met sportbonden, het onderwijs, welzijnswerk, zorgorganisaties en buurtcentra en ben op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sport.

 

  • Zoek je ondersteuning, tips of inspiratie om Mariënheem in beweging te krijgen en te houden?
  • Wil je extra informatie over de hulp die ik je kan bieden?
  • Wil je weten hoe andere verenigingen of dorpen aan de slag zijn? Zoek je goede voorbeelden?
  • Zoek je een nieuwe sport -of  beweegactiviteit. Kijk dan op https://www.sportbedrijfraalte.nl/sportwijzer
  • Wil je meer weten over alle buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte, kijk dan deze video. Wij stimuleren iedereen van 0 – 100 jaar om met plezier en zonder beperking te sporten en bewegen.

Ik kom graag langs voor een nadere kennismaking in het mooie dorp Mariënheem. Neem dus gerust contact met me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13366627.

Overzicht actuele sportsubsidies

Deel dit via social media