Thomas en Marleen zijn twee talenten uit Zwolle en Mariënheem, afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium van Zwolle. Op vrijdag 7 (Bibliotheek Raalte) als zaterdag 8 juni (bibliotheek Heino) treden zij op met hun eigen Nederlandse kleinkunstliedjes. Hun muziek gaat over het vinden van hun pad in deze gekke wereld. Hoe komen ze aan een huis? Hoe blijven we vrolijk in de meest sombere tijden?

 

Beide dagen geven Marleen en Thomas ook zangworkshops, waar meerdere personen tegelijk aan mee kunnen doen. Ben je 10 jaar of ouder en vind je het leuk om te zingen? In een workshop van drie kwartier leert Marleen je de eerste basis van het zingen aan zoals houding en ademhaling. Ook gaat ze met jullie werken aan meerstemmige liedjes. 

Bij de proeflessen krijg je nog meer persoonlijke aandacht en kan je gratis bekijken of zang- of gitaarles iets voor jou is. Houd je van zingen en wil je meer leren over je stem? Met Marleen ga je werken aan onder andere stemtechniek, adembeheersing, tekstbeleving, ritme en meer. 

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Of wil je meer leren? Thomas helpt je in zijn proefles met akkoorden, improvisatie en vele soorten nuttige technieken voor ‘fingerstyle’ en plectrum. Heb je al een gitaar? Neem die dan mee! Heb je geen gitaar, dan is dat geen probleem. 

De proeflessen zijn voor iedereen van alle leeftijden en duren een half uur. Neem alvast een liedje mee zodat we meteen aan de slag kunnen met jouw vragen.

Tussen 12.45-13.45 uur en tussen 17.15-18.15 uur vinden de proeflessen van elk een half uur plaats. Aanmelden voor de proeflessen kan door te mailen naar Martine Temmink op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle tijden van de optredens, workshops en proeflessen vind je in de agenda op www.bibliotheeksalland.nl

Raalte vrijdag van 12.45 tot 18.45 uur

Heino zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Deel dit via social media