Nog ruim 1 week te gaan, dan is het zover: Luttenberg Live, zaterdag 15 juni in sporthal De Achterberg. Aanvang 20:00 uur. De ventielen en kleppen van de blaasinstrumenten raken oververhit door de vele repetities. De zangers en zangeressen zingen bijna hun strot uit het lijf. 

 

Deesie Djoeks rockt er stevig op los. De doedelzakken worden vol geblazen en de kilts zijn gestreken. Het podium is besteld en licht en geluid is geregeld. Het bier wordt koud gezet en Harry zal zorgen voor de inwendige mens. Alle ingrediënten die nodig zijn om de sporthal om te bouwen tot de gezelligste kroeg van Salland zijn aanwezig.

Muziekvereniging De Bergklanken organiseert de 2e edite van Het Muziekspektakel Luttenberg Live. Sporthal De Achterberg wordt getransformeerd tot een heus theater. Orkest, band en alle zangers en zangeressen krijgen de beschikking over een enorm podium. Het Highland Regiment Pipes and Drums zal samen met het orkest het publiek in Schotse sferen brengen.
De Bergklanken viert het 45 jarig jubileum en dat doen ze graag met heel Luttenberg en omstreken. Dus kom 15 juni naar het Muziekspektakel Luttenberg Live.

Wacht niet langer! De toegangstickets zijn online te bestellen via de site van De Bergklanken, www.debergklankenluttenberg.nl of verkrijgbaar bij supermarkt Coop Alfring. Uiteraard zijn er ook op de avond zelf aan de deur nog tickets verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt!

Deel dit via social media