Het biljart seizoen 2023-2024 is weer ten einde.

Twee leden worden in het zonnetje gezet: nl. Wim te Wierik en Herman Heethaar. Beiden zijn 25 jaar lid van de biljartclub.
De resultaten van 2023-2024 werden bekendgemaakt tijdens de afsluitende jaarvergadering. Beste biljarters van het libretoernooi zijn: Martin Schutte, gevolgd door Henk Hollegien, Bertus Hulsman en Peter Pot.
Elk jaar wordt ook een driebandentoernooi georganiseerd.....

Harrie Kieftenbeld is voor dit toernooi het aanspreekpunt. Het driebandentoernooi werd gewonnen door Henk Hollegien. Tweede plaats voor Gerard Achterhoek. Tom Westendorp en Martin Schutte bezetten allebei de derde plaats.
Gerard Schrijver heeft de meeste progessie gemaakt van het afgelopen seizoen in de categorie libre.

Ook werd stilgestaan bij de leden die ons in het afgelopen seizoen zijn ontvallen. Met name Bend Koggel en Henk Hulsman.

Biljartvereniging telt 26 leden. Dames zijn daarin ook vertegenwoordigd. Komend seizoen hebben we al weer aanmeldingen van nieuwe leden, zodat we bijna een maximum van 30 leden hebben bereikt.

Er wordt biljart gespeeld op zondagmorgen, maandagmorgen en avond, dinsdagmorgen en avond en op donderdagmorgen en avond. De avonden tellen mee voor de jaarlijkse resultaten.

Het bestuur van de biljartclub De Schalm.

Gerard Pleizier voorzitter

Martin Schutte secretaris 

Tom Westendorp penningmeester 

 

Bilartclub De Schalm 2023 2024 2

Bilartclub De Schalm 2023 2024 6

Bilartclub De Schalm 2023 2024 7

Bilartclub De Schalm 2023 2024 9

 

 

Deel dit via social media