De gemeente Raalte doet, samen met Arcon, de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel , Carinova Mantelzorgondersteuning, Mezzo en de Wmo-raad, onderzoek naar de behoeftes van mensen die intensief voor een familielid of naaste zorgen (mantelzorgers) of als zorgvrijwilliger actief zijn.

Graag willen we van zoveel mogelijk mensen uit deze doelgroep via een enquête de ervaringen horen zodat we, als gemeente Raalte, de ondersteuning van mantelzorgers en zorgvrijwilligers zo goed mogelijk kunnen vormgeven.

De vragenlijst is te vinden  via deze link en is digitaal in te vullen: www.arcon.nl/mantelzorgraalte.

Bent u zelf zorgvrijwilliger of mantelzorger dan verzoeken we u de lijst in te vullen. Heeft u een website dan zouden we het op prijs stellen als u deze link daarop wilt plaatsen. Heeft u in uw omgeving mensen die voor een ander zorgen dan vragen wij u deze mail aan hen door te sturen.

Op die manier krijgen de gemeente en mantelzorgorganisaties een zo goed mogelijk beeld van wat er speelt en waar behoefte aan is. En dat is belangrijk, want op die manier kunnen mantelzorgers en zorgvrijwilligers de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Met dank en vriendelijke groet,

 burgemeester en wethouders van Raalte

 

Voor vragen of informatie:

Jack de Goede

senior vakspecialist Zorg en Welzijn

eenheid Realisatie/team Samenleving

tel. 0572-347608

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

werkdagen: maandag t/m donderdag

 

Zwolsestraat 16, 8101 AC  Raalte

Postbus 140, 8100 AC  Raalte

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.raalte.nl

Deel dit via social media