De organisatoren van de muziekavond in Café de Koenjer kijken met een tevreden gevoel terug op de allereerste editie. Deze vond gisteravond plaats en dat leverde een prima sfeer, goede muziek en vooral een hoop gezelligheid op.

Café de Koenjer was voor deze gelegenheid huiselijk aangekleed en buiten was er een verwarmde tent neergezet voor de nicotine junkies. De stemming binnen zorgde er echter voor dat niet veel van de ruim zeventig bezoekers er lang bivakkeerden.

Het debuutthema was ‘Nederbeat’, een muziekstroming uit de jaren zestig, begin jaren zeventig. Hits uit die tijd ondersteund door beeldmateriaal eveneens uit die zelfde tijd brachten de stemming er goed in. Voordat iedereen er erg in had was de zondag al aangebroken en werd het tijd om naar huis te gaan.

De organisatie hoopt dat iedereen net zo genoten heeft als zij zelf en kijken uit naar de volgende editie. Ze hopen er dan weer net zo’n mooie avond van te maken. Mocht u suggesties voor verbetering of verandering hebben of graag een thema voor een volgende avond aan willen dragen dan kan dit op het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media