De hoofdvraag is: Hoe organiseer je goede zorg, nu en in de toekomst? En wat is daar voor nodig? De PvdA-afdeling in Raalte wil hierover in gesprek met professionals en burgers uit de gemeente Raalte. Maandag 9 maart wordt samen met Landstede Raalte een interactieve thema-avond georganiseerd, waarbij de gelegenheid wordt gegeven om in gesprek te gaan met de PvdA en managers van zorginstellingen in Raalte.

Waarom de wetgeving is veranderd, is nu bij de meesten wel bekend. De zorg moet betaalbaar blijven, daarom moest er iets veranderen. De definitieve uitvoering is er echter nog niet, daar wil men de mening horen van zowel burgers als managers.

Landstede en de PvdA willen in dialoog met 80 burgers en professionals om de zorg voor de toekomst vorm te geven. De PvdA hoopt door middel van deze bijeenkomst input te verkrijgen voor gemeenteraadswerk, de steunfractie en de ombudsman.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd naar aanleiding van de veranderde wetgeving WMO in 2014. Aan het eind van de bijeenkomst worden actiepunten beschreven, die worden voorgelegd aan wethouder Hiemstra van de gemeente Raalte.

Weet jij wat er nodig is om ook in de toekomst goede zorg te bieden? Stuur dan een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste 80 aanmelders krijgen toegang tot deze unieke avond in Raalte. De avond start om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is de zaal open.

Deel dit via social media