Na vier maal een kerstshow te hebben georganiseerd, dit jaar totaal iets anders! Meteen na sinterklaas en ruim voor Kerstmis presenteren we in winterse sfeer een dinnershow.
Zaterdagavond 7 december en zondagmiddag 8 december in de grote zaal van Gasterij de Kruidentuin zullen wij een avond en middag vullen met verrassend entertainment uit eigen dorp en regio met culinaire hoogstandjes van de Kruidentuin.

Voor € 49,50 p/p word je aan tafel bediend en krijg je tijdens deze drie-uur durende show diverse verrassende gerechten en entertainment. Het eerste drankje is van ons.

Lijkt het je leuk om met vrienden, buren, familie of collega’s hier naar toe te gaan? Geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoeveel plaatsen je wil reserveren! Daarna word je van alles op de hoogte gehouden.

Wil jij of met jouw team of bedrijf de hele avond of middag onbezorgd genieten, dan kun je een VIP plaats reserveren voor € 75,- p/p incl. drankjes! Marienheem wees snel, er zijn 150 plaatsen per voorstelling beschikbaar. Het is nu al mogelijk om kaarten te reserveren voor deze unieke show onder het motto vol=vol!

Deel dit via social media